Valójában egy hölgy az igazi Gedeon bácsi

Valójában egy hölgy az igazi Gedeon bácsi

Forrás: https://eletforma.hu/divat-es-sztarok/valojaban-egy-holgy-az-igazi-gedeon-bacsi-2/

Dancsó Erikának sikerült az, ami a legtöbb mesterfodrásznak csak álom marad. Első magyarként képviselheti hazánkat február 12-én Párizsban, a Louvre dísztermében megrendezendő Haute Coiffure France (HCF Trophy) nemzetközi fodrászversenyen. A szakma elitjét összefogó csúcsrendezvényen a legújabb divatnak megfelelő frizurákat mutatják be.

Dancsó Erika,Kép: sajtóanyag
Dancsó Erika,Kép: sajtóanyag

Dancsó Erika másodszor részesül ekkora szakmai elismerésben, ugyanis a tavalyi versenyen szintén sikerült bekerülnie a legjobb 10 mesterfodrász közé.

A magyar versenyző a Franciaországban látott új fodrásztechnikákat szeretné nálunk is viszontlátni. Ezért a fiatal magyar tehetségek támogatására – Atelier vándor kupa – néven különdíjat alapított, amit minden évben a legígéretesebb fodrásztehetség kap meg. A tavalyi Atelier hajshow keretein belül két fiatal tehetség már át is vehette ily módon munkája elismerését.

Dancsó Erika 17 éves kora óta dolgozik fodrászként, 22 évesen szerezte meg mesteri fokozatát.

– Nagyon fontos számomra a maximális kiszolgálás, ezért folyamatosan képzem magam, hogy mindig elsők közt sajátíthassam el a legújabb technikákat és ismerjem meg a legújabb trendeket – mondta a magyar csúcsfordász.

Tanulmányi utakon vett részt Franciaországban, Olaszországban, és 2012-ben bekerült a L’oréal Akadémia oktató fodrászai közé. A szakma művészeti vonalának jeles képviselőjeként fotózásokon, hajshow-kon, kiállításokon vesz részt, valamint saját rendezvényeket is szervez. A tavalyi eredményei ösztönzik arra, hogy idén még tovább öregbítse a magyar fodrász szakma hírnevét.

Mi szurkolunk!

Egyszerű szépségtippek, – a téli ragyogásért
Száraz, érdes tapintású kézfej, kirepedezett, fájdalmasan feszülő, cserepes ajkak. Ismerős? A téli mínuszok és a zord időjárás megviseli bőrünket, különösen a vékony és érzékeny hámréteggel rendelkező kéz és száj bőrét. Néhány egyszerű rutint beépítve mindennapjainkba azonban megelőzhetjük a kellemetlen tünetek kialakulását.