Azáltal, hogy megosztom, amit tudok, remélem arra fog inspirálni, hogy alkoss és kifejezd magad a frizurán és divaton keresztül.

Fiatal koromban az internet által találtam rá Laetitia Guenaoura és a Haute Coiffure Francaise bemutatóira amelyek beszippantottak. Általuk kezdtem megismertem a francia hajvágást és feltűzést.m Majd LAETITIA Guenaou tanulója lettem és a Haute Coiffure Francaise versenyzője és tagja. Olyan dolgokat fogok érinteni itt ,melyeket bárcsak tudtam volna, mikor belevágtam. Kurzusom szívében a technikai folyamat áll. Van olyan amikor a személy az ami inspirálja a frizurát ,máskor pedig a megalkotni kívánt haj az, ami inspirálja a személyválasztást.
Maga a bemutató show, a színpad nagyon fontos nekem.
Nemcsak a textúráról, az arányokról tudok ötleteket közvetíteni, hanem az érzelmekről és a szellemiségről is.
A francia stílus a mindenem. Ez nem mindig tetszik mindenkinek.
Amikor elkezdtem nem odafigyelni másokra és azt tenni, amit helyesnek gondoltam, akkor kezdtem el igazából azt csinálni ami vagyok.
Nagyon szeretek kockáztatni, büszke vagyok magamra, amikor bevállalok valamit és szerintem másoknak is ezt kellene tenniük.
Remélem felismered, hogy a szakmánk nem egy önálló művészet, hanem az élet művészetének egy része.
Fedezd fel mit szeretsz igazán.Tedd azt amivel úgy érzed kötődésed van.
Hozd létre a saját hangodat, ami a saját víziód, a te stílusod.
a szakmánk nem más, mint alkotás és közben kockázatot Kell vállalni.

Dancsó Erika vagyok és ez a online mesterkurzusom.

Dancsó Erika vagyok és ez a mesterkurzusom

Amit a hallgatóim mondtak

Nagyon szeretek kockáztatni, büszke vagyok magamra, amikor bevállalok valamit és szerintem másoknak is ezt kellene tenniük.

hu_HUHungarian